• 1
  • darius1
  • darius2
  • darius3

Cine este Darius Dadoo


In 2011, la doar 22 de ani, a fost desemnat cel mai bun florist de la noi din tara. Darius Dadoo, designerul florist care a infiintat Maison Dadoo, s-a nascut in Sibiu si tot acolo si-a descoperit pasiunea pentru flori, inca din copilarie. La 12 ani avea o colectie simpatica de cactusi si plante de ghiveci, insa doi ani mai tarziu descoperea florile dintr-o perspectiva profesionala, lucrand in gradina si serele unei florarii.

A invatat cu pasiune totul despre plantele cultivate in natura, despre cele de ghiveci, apoi a invatat sa lucreze cu firele de flori, sa faca buchete si aranjamente. De-a lungul anilor, experimentand, a ajuns sa-si creeze propriul stil pe care clientii fideli deja il recunosc. Pasiunea si talentul sau, sustinute de exercitiu, dublate de inspiratia calatoriilor, a cartilor de specialitate, a oamenilor intalniti si, nu in ultimul rand, a muzicii si modei sunt reflectate in creatii florale romantice, simple dar originale, in care este esentiala armonia volumelor si culorilor.

Pune intotdeauna accentul pe flori in asocierea carora nu respecta reguli si nu-si impune restrictii, iar lipsa ambalajelor clasice a devenit parte a semnaturii personale. Pe langa buchetele, aranjamentele, instalatiile florale pe care pe care isi pune amprenta, Darius tine cursuri pentru cei care isi doresc sa invete cum sa transforme florile intr-o forma de arta.